De Meent vierde feest tijdens Late Night Shopping

30 mei 2016 door Hennie van der Zouw
De Meent vierde feest tijdens Late Night Shopping

PAPENDRECHT - Op zaterdag 28 mei zette winkelcentrum de Meent de bloemetjes buiten tijdens de eerste Late Night Shopping van dit jaar. Vanaf 14.00 uur tot maar liefst 22.00 uur was er genoeg te doen in het winkelgebied.

Een rode loper liep door het gehele winkelgebied. Hierop werden modeshows met de laatste trends gelopen. Ook klonk er op diverse plekken in het winkelcentrum gezellige muziek en was er een circusparade aanwezig.

Een unieke combinatie van onder andere jongleurs, steltlopers en eenwielfietsers vermaakten het winkelend publiek. Ook kon er vanaf 17.00 uur gratis geparkeerd worden in Parkeergarage De Meent en Parkeergarage de Overtoom.

De Winkeliersvereniging van De Meent kijkt terug op een geslaagde editie van Late Night Shopping.

Foto: Izaak van den Berg Fotografie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.