Techniek excursie 'Game On' voor Brugklasleerlingen van de Willem

30 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Techniek excursie 'Game On' voor Brugklasleerlingen van de Willem

PAPENDRECHT - Alle brugklasleerlingen van het Willem de Zwijger College zijn vorige week naar Game On geweest.

De techniek manifestatie voor 1200 brugklassers uit de Drechtsteden was op de Sportboulevard in Dordrecht.

Op 5 leerpleinen waren heel veel doe-activiteiten voor de leerlingen, die door bedrijven werden aangeboden. Leerlingen kwamen met enthousiaste verhalen thuis en de organisatie was uitstekend; kortom: het was een zeer geslaagd evenement.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.