Man ligt twee weken dood in Sterflat

28 mei 2016
Man ligt twee weken dood in Sterflat

PAPENDRECHT - Donderdagavond 28 mei 2016 heeft de Politie Papendrecht in de Sterflat een overleden man aantroffen die al ongeveer twee weken overleden was.

Mede-flatbewoners waren op zoek naar de oorzaak van stankoverlast en kwamen uiteindelijk terecht bij de woning van deze man. De gordijnen zaten helemaal dicht, maar er waren wel heel veel vliegen achter het raam te zien.

Hierop hebben de mede-flatbewoners de Politie gebeld, die tot deze schokkende ontdekking kwam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.