Dordt in Stoom vanuit de hoogte

27 mei 2016

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Op vrijdag 28 mei werd, zoals iedere twee jaar, de indrukwekkende vlootschouw gehouden op het Drierivierenpunt.

Op deze twee fraaie foto's van Sebastiaan Terlouw is goed te zien hoeveel schepen er tegelijkertijd op de rivier hun rondjes maken voor het vele publiek. Op de onderste foto is goed te zien hoeveel mensen er vanaf het Aviolandapad toekijken.

De foto's zijn gemaakt vanaf het Merwehoofd, ter hoogte van het Slobbengors. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.