Vierde editie Rivas Vierdaagse Papendrecht

26 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Vierde editie Rivas Vierdaagse Papendrecht

PAPENDRECHT - Een lange stoet van bewoners van Rivas-locaties en thuiszorgcliënten trekt eind juni weer door Papendrecht tijdens de vierde editie van Rivas Vierdaagse Papendrecht. Van dinsdag 28 juni tot en met vrijdag 1 juli maken zij elke dag een wandeling. De tochten komen langs de drie woonlocaties van Rivas in Papendrecht: verpleeghuis De Wieken, zorgcentrum De Waalburcht en woonzorgcentrum De Markt. De deelnemers worden vrijdag 1 juli op feestelijke wijze binnengehaald bij De Wieken.

Wandelroutes
De deelnemers komen iedere dag langs de drie woonlocaties van Rivas in Papendrecht. ‘Iedere dag begint de wandeling om 10.30 uur. De startlocatie is steeds verschillend’, zegt activiteitenbegeleider Nadja Krijgsman. ‘Alle bewoners kunnen op hun eigen locatie aansluiten en bewoners die niet mee gaan kunnen ook meegenieten. Tijdens de verschillende stops zijn er drankjes en versnaperingen.’

Heel Papendrecht draagt steentje bij Rivas Vierdaagse Papendrecht vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. ‘Dankzij de inzet van vele medewerkers, vrijwilligers en familieleden kunnen we dit mogelijk maken. We kunnen altijd extra hulp gebruiken’, zegt Krijgsman. Om iedere dag zoveel mogelijk bewoners en thuiszorgcliënten mee te kunnen laten doen, is Rivas nog op zoek naar extra vrijwilligers.

Meelopen is één of meer dagen is mogelijk. Aanmelden kan via vierdaagse@rivas.nl.

Meer informatie
De vierdaagse start dagelijks om 10.30 uur en eindigt omstreeks 12.45 uur. De route is als volgt:

- Dinsdag 28 juni: De Wieken - De Markt - De Waalburcht
- Woensdag 29 juni: De Waalburcht - De Markt - De Wieken
- Donderdag 30 juni: De Markt - De Waalburcht - De Wieken
- Vrijdag 1 juli: De Waalburcht - De Markt - De Wieken

Fotobijschrift: Eind juni trekt weer een lange stoet wandelaars door Papendrecht tijdens Rivas Vierdaagse Papendrecht.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.