Baptistengemeente start met koffieochtenden

25 mei 2016
Baptistengemeente start met koffieochtenden

PAPENDRECHT - Vanaf woensdagochtend 1 juni start de Vrije Baptisten Gemeente (VBG) aan de Poldermolen 7 om de twee weken, op de woensdag, een gezellige ochtend.

De VBG biedt een ontmoetingsplek, een luisterend oor, een praatje, of gewoon een bakje koffie of thee met wat lekkers. En wanneer men niet zo van kletsen houdt, zijn er ook nog andere dingen te doen. En wanneer je kinderen hebt, mag je ze zeker meenemen, want ook voor hen is er genoeg te doen.

De gemeente is gevestigd in wijk 'Molenvliet' en wil er vooral voor de bewoners uit de wijk een thuis zijn.

Alinda de Jong legt namens de VBG uit: "Als gemeente willen we niet alleen naar binnen gericht zijn, maar er ook zijn voor onze medemens. Iedereen is welkom dus; jong, oud, alleen, getrouwd, met of zonder kinderen, man, vrouw; voel je aangesproken en kom langs! We zien je graag. Tot woensdag 1 juni in: De Koffiemolen!"

Een ieder is van harte welkom vanaf 10.00 uur. De inloop duurt tot 12.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Een overzicht van de woensdagochtenden in 2016:

1 juni, 15 juni, 29 juni, 24 augustus, 7 september, 21 september, 5 oktober, 26 oktober, 9 november, 23 november, 7 december en 21 december 2016.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.