Lokale omroepen bundelen krachten

25 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Lokale omroepen bundelen krachten

DRECHTSTEDEN - Een aantal lokale omroepen in het zuiden van Zuid-Holland heeft besloten nauwer te gaan samenwerken. Zij denken daaruit veel wederzijds voordeel te behalen. Dit is besloten tijdens een vergadering van de verschillende omroepbesturen. De samenwerking zal betrekking hebben op het gebied van techniek, programmering en opleidingen.

Daarnaast vinden de omroepen het behoud van de eigen plaatselijke identiteit van het allergrootste belang. De samenwerkende omroepen zijn ATOS (Zwijndrecht en Hendrik-Ido- Ambacht), Merweradio (Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam), RTV Ridderkerk en RTV Papendrecht. Samen bedienen de omroepen zo'n 170.000 inwoners met ongeveer 400 vrijwillige medewerkers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.