Programma PowerPark Festival is rond

25 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Programma PowerPark Festival is rond

PAPENDRECHT - De afgelopen weken is hard gewerkt aan het programma voor het komende PowerPark Festival. Het Jeugd & Jongerenwerk van Papendrecht heeft (samen met Wasko voor wat betreft het middagprogramma) een gevarieerd programma samengesteld voor de kinderen ('s middags) en jongeren ('s avonds) van Papendrecht.

Het festival vindt dit keer plaats op zaterdag 25 juni as op de ligweide van het zwembad van het Sportcentrum in Papendrecht. Het festival is gratis toegankelijk (het zwembad is speciaal hiervoor vanaf 13.00 uur (tot 17.00 uur) gratis toegankelijk via de ingang van het Sportcentrum). 's Avonds is PowerPark alleen toegankelijk via de nooddeuren van de ligweide (en is het zwembad gesloten).

Het programma:

Middag (13.00-17.00 uur)

Ligweide: -spring- inn (8 springkussens/stormbanen), -schilderdoeken verven, -bouwblokken, -bambox, - crea-hoek

Voetbalkooi: diverse sporttoernooitjes

Podium:
15.00 uur bootcamp demo
15.35 uur Sander & Henry
16.10 uur Da Bounce Squad (demo)
16.15 uur SARAH & JULIA

Avond (19.00-23.30 uur)

Host: Elten Kiene

Podium:
19.00 uur warming up DJ/ Da Bounce Squad (demo)
19.45 uur opening door wethouder Reuwer
19.50 uur Break Squad (demo)
20.05 uur Optredens (rap) by Zwucci, Onno, Zeke JR, Don Q
20.30 uur Maurice the Kid
20.45 uur SFB
21.30 uur FREDDY MOREIRA
22.30 uur Fissa Masters

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.