Uitreiking cadeau goede doel 62e wielerronde

11 februari 2016
Uitreiking cadeau goede doel 62e wielerronde

PAPENDRECHT - Woensdagavond 10 februari 2016 om 20.30u was het eindelijk zover. De feestelijke uitreiking heeft plaatsgevonden voor het goede doel 2015 “aangepast zwemmen van de Geul."

Onder toeziend oog van de vrijwilligers van de Geul en het voltallige team van het wielercomité Papendrecht, overhandigde voorzitter Michel Zegelaar van het wielercomité het cadeau symbolisch aan de voorzitter van de Geul. Twee weken geleden zijn de zwemmers ook al in het zonnetje gezet.

Door het serveren van een lekkere kop koffie of thee met heerlijk gebak werd er een extra feestelijk tintje aan gegeven. Vervolgens ontvingen alle vrijwilligers een handdoek, polo en badslippers.

Kortom we kijken terug op een leuke avond met wederom veel vrolijke gezichten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.