Mitchell Huenders uit Maarn wint 62e Wielerronde van Papendrecht

08 juni 2015
Mitchell Huenders uit Maarn wint 62e Wielerronde van Papendrecht

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 6 juni 2015 is de 62ste editie van de Wielerronde van Papendrecht verreden. Het parcours was net als voorgaande jaren uitgezet in de Westpolder met als nieuwe start en finish locatie de Constantijn Huygenslaan.

Vergezeld van prachtig weer hebben dit jaar genoten van een extra klasse namelijk het aangepast wielrennen 30 minuten lang, gestart om 11.45u. Een spannende strijd met als winnaar Kevin Wester uit Alkmaar. Als 2e over de finish kwam Sven Megens met zijn vader op de tandem en als derde Sander Hummel.

Om 12.45 uur vertrokken dit jaar de Nieuwelingen vanaf de Constantijn Huygenslaan om 40 kilometer te koersen om de “Grote TCA Antwerpen”. Winnaar werd Edo Maas uit Rotterdam. Lennart Reijtenbagh uit Zuidland kwam als 2e over de meet, Marijn van den Berg als derde.

Om 14.15 kwamen de masters 40+ in actie voor de “Grote Prijs Rovanda Handel & Techniek”. Net als bij de eerdere koersen was ook hier weer mooie een wedstrijd te aanschouwen. Hoge snelheid, veel strijd en kwalitatief goede renners waren hiervan de oorzaak. Laurens Koster uit Oegstgeest kwam als 1e
over de meet. Eddy Hermsen uit Ochtend werd tweede gevolgd door regio renner Jan Muis uit Giessenburg.

Als slotstuk van de dag kwamen in de zomerse omstandigheden om 15.45 uur zoals gebruikelijk de Elite/Beloften in actie om de “Grote Prijs autobedrijven van Wijngaarden” die dit jaar 100km was. Dit keer kwam Mitchell Huenders uit Maarn solo over de streep nadat hij de laatste drie ronden in de aanval ging. Robin Wennekes uit Dodewaard werd 2e gevolgd door Jordy Buskermolen.Foto's: Pieter van den Berg.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.