Excelsior Papendrecht ontvangt donatie van ‘Wij & de Maatschappij'

04 februari 2016
Excelsior Papendrecht ontvangt donatie van ‘Wij & de Maatschappij'

PAPENDRECHT - Muziekvereniging Excelsior Papendrecht heeft een donatie mogen ontvangen van de stichting ‘Wij & de Maatschappij’, het goede-doelenfonds voor en door medewerkers van Nationale-Nederlanden. Rutger Tromp namens het bestuur van Excelsior en Edwin Herks namens de Opleidingscommissie ontvingen uit handen van Ronald Bot een cheque ter waarde van Euro 500,-, bestemd voor de jeugdopleidingen.

Nationale-Nederlanden is één van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland en veel medewerkers van de verzekeraar zetten zich in voor de Nederlandse samenleving. Nationale-Nederlanden is trots op de maatschappelijke betrokkenheid van deze medewerkers en stimuleert hen met ‘Wij & de Maatschappij’, waarbij medewerkers een bijdrage kunnen aanvragen voor de organisatie waar zij als vrijwilliger actief zijn.

Via deze weg verkreeg Ronald Bot de donatie van Euro 500,- ten behoeve van de jeugdopleidingen van Excelsior. De jeugd en opleidingen maken een flinke groei door en met het oog op de activiteiten voor de vele jonge muzikanten, is deze donatie zeer welkom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.