Brede Welzijnsinstelling Papendrecht op nieuwe locatie

23 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Brede Welzijnsinstelling Papendrecht op nieuwe locatie

PAPENDRECHT - De Brede Welzijnsinstelling (BWI) Papendrecht gaat deze week verhuizen naar de Seringenstraat 16 in Papendrecht.

Vanwege de verhuizing is de BWI op vrijdag 27 mei gesloten. Op maandag 30 mei is de bereikbaarheid mogelijk ook nog enigszins beperkt. De BWI Papendrecht blijft bereikbaar op het bekende telefoonnummer: 078-615 47 41.

Alle diensten van de BWI verhuizen mee: de cliëntondersteuners die deel uitmaken van het Sociaal Team Papendrecht, de mantelzorgmakelaars, de sociaal raadsvrouw, het vrijwilligerssteunpunt en de administratie.

Het inloopspreekuur van de sociaal raadsvrouw op maandagmorgen komt op de Seringenstraat te vervallen. Voortaan kunt u uitsluitend op afspraak terecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.