Badminton Club PBC viert op passende wijze nieuwe naam

23 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Badminton Club PBC viert op passende wijze nieuwe naam

PAPENDRECHT - Op zaterdag 21 mei jl. werd een Oud & Nieuw toernooi georganiseerd bij de Papendrechtse Badminton Club. In meerdere opzichten is de 48-jaar oude vereniging van oud naar nieuw gegaan.

Na jarenlang shuttles te hebben geslagen in sporthal De Laaght, is de club medio 2015 verhuisd naar het nieuwe Sportcentrum Papendrecht, daarnaast is het bestuur van de vereniging met als voorzitter Martijn Dekker, sinds kort weer volledig op sterkte en zijn diverse commissietaken opnieuw ingevuld door vrijwilligers.

Bij dit alles werd het ook hoognodig tijd om de naam van de club te wijzigen. De oude naam verwees naar een oude sponsor en de nieuwe naam is nu officieel gewijzigd in Papendrechtse Badminton Club. Bij een nieuwe naam hoort uiteraard ook een nieuw logo en dito clubshirt. Deze werden op passende wijze gepresenteerd bij de opening van het toernooi, waar niet alleen nieuwe, maar ook oud leden voor waren uitgenodigd.

Het toernooi was zeer geslaagd en vooral ook een gezellige reünie. Uiteraa rd horen bij een toernooi ook winnaars, 1e bij de dames was Ria Plaisier en bij de heren Dick van der Gugten. Ster van de dag: Yvonne Koenders. Nieuwe aspirant leden zijn van harte welkom op de woensdagavond vanaf 19.30 uur (jeugd op zaterdag om 09.00 uur). Men kan 3x gratis meespelen en er is een speciale racketactie voor nieuwe leden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.