Lijk gevonden in Kooihaven

22 mei 2016
Lijk gevonden in Kooihaven

PAPENDRECHT - Op zondag 22 mei omstreeks 13:00 uur heeft de Politie in het water van de Kooihaven op het bedrijventerrein Oosteind een lijk gevonden.

Het stoffelijk overschot werd plots opgemerkt door een boot die iets vreemds in het water zag drijven. Het bleek al langere tijd in het water te liggen, omdat het al een vergaande staat van ontbinding was.

Er wordt verder onderzoek gedaan door de technische recherche om uit te zoeken om welk persoon het gaat.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.