Brede Welzijnsinstelling Papendrecht zoekt per direct vrijwilligers voor signalerend huisbezoek aan ouderen

20 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Brede Welzijnsinstelling Papendrecht zoekt per direct vrijwilligers voor signalerend huisbezoek aan ouderen

PAPENDRECHT - Samen zorgen voor dat ouderen de beste hulp en aandacht krijgen. Vind u het leuk als vrijwilliger om ouderen vanaf 80 jaar te bezoeken. U krijgt als vrijwilliger een vragenlijst, die u samen met de oudere invult. De vragenlijst gaat over gezondheid, wonen, dienstverlening, financiën, tijdsbesteding en contacten.

Als blijkt dat de oudere behoefte heeft aan advies, of hulp, dan geeft u het door aan de coördinator van het project. De coördinator neemt dan contact op met de oudere. Wij bieden u training en begeleiding, een leuk en gezellig team van vrijwilligers, telefoonvergoeding, vrijwilligersvergoeding en ruimte om eigen tijd in te delen.

De voordelen voor u als vrijwilliger is zinvol bezig zijn, daginvulling, breder netwerk, ontwikkeling van uzelf, aanvulling op u cv. Heb jij als vrijwilliger affiniteit met ouderen, en ben je positief ingesteld en heb je een luisterende oor. Ben je gemiddeld 2 uur per week beschikbaar (minimaal 4 mnd).

Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. BWI, P.S. Gerbrandystraat 31, 078-6154741 (op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur).

Projectcoördinator Sjarda Joemai, s.joemai@bwi-papendrecht.nl, werkzaam op woensdag, donderdagochtend en vrijdag.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.