Brugklassen van het Willem de Zwijgercollege op reis naar Texel

17 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Brugklassen van het Willem de Zwijgercollege op reis naar Texel

PAPENDRECHT - Terwijl examenkandidaten zaten te zwoegen en te zweten op hun centraal schriftelijk, was er voor de brugklassen van het Willem de Zwijgercollege een Uit- en Thuisprogramma.

Hier zijn leerlingen op Texel. Het programma van deze week was educatief en sportief met als gevolg veel zadelpijn. Zo stond er o.a. op het programma: bezoek aan Ecomare, wadlopen, garnalenvissen vanaf een vissersboot, zwemmen in een subtropisch zwemparadijs, heel veel fietsen en een slotdisco.

Leerlingen kwamen vrijdag 14 mei moe, maar o zo voldaan weer thuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.