De Willem kan eindelijk examens houden in gymzaal

17 mei 2016 door Hennie van der Zouw
De Willem kan eindelijk examens houden in gymzaal

PAPENDRECHT - Zoals ongeveer elke school in Nederland maakt het Willem de Zwijgercollege vanaf dit schooljaar eindelijk ook gebruik van de gymzaal als examenzaal.

In het verleden zat de verhuur van de zalen door de gemeente dit in de weg. Nu de school dit zelf in de hand heeft, is in de huurcontracten een clausule opgenomen dat de zalen in de examenperiode gebruikt worden voor het afnemen van het centraal schriftelijk examen. Een win-win situatie, want de leerlingen werken in de meest rustige werkomgeving en de conciërges zijn minder aan het slepen met tafels en stoelen.

Voorheen vonden de examens in theater De Willem en de meest geïsoleerde studiehal plaats.

Van 12 t/m 27 mei worden er geen lessen lichamelijke opvoeding in de gymvleugel gegeven, maar zwoegen en zweten is wèl degelijk aan de orde!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.