Augustinusschool viert 40-jarig jubileum

17 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Augustinusschool viert 40-jarig jubileum

PAPENDRECHT - Dit jaar bestaat de Augustinusschool aan de P.J. Troelstrastraat 40 jaar en is meester Visser 25 jaar aan deze school verbonden. Om dit te vieren organiseert de school van 20 tot en met 25 juni 2016 een feestweek. Er staan allerlei leuke activiteiten op het programma voor de leerlingen en er wordt in de klassen aan het projectthema: 'FEEST' gewerkt.

Op zaterdag 25 juni is een ieder van harte welkom op Augustinusschool, aanvang 12.00 uur.

Activiteiten van deze middag zijn:
- Huldiging van meester Visser
- Bekijken van het gemaakte werk van de leerlingen
- Ontmoeting met oud-leerlingen, oud-leerkrachten e.a.
- Vermaak op het plein voor de kinderen
- Allerlei heerlijke versnaperingen
- .... en nog veel meer.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.