18 leerlingen groep 8 slagen voor hun jeugd EHBO examen op de Augustinusschool

20 maart 2012
18 leerlingen groep 8 slagen voor hun jeugd EHBO examen op de Augustinusschool

PAPENDRECHT - Op vrijdag 16 maart vond er op de Augustinusschool aan de P.J. Troelstrastraat 98 het jeugd EHBO examen plaatst in groep 8. Alle 18 leerlingen zijn voor het examen geslaagd en gingen met hun diploma op zak naar huis. 

 
Groep 8 heeft een half jaar les gehad van twee vrijwilligers van het Rode Kruis (vooraan op de foto) en mochten vrijdag aan vier examinatoren laten zien wat zij allemaal geleerd hadden. Na de herfstvakantie kunnen de leerlingen deelnemen aan een vervolg opleiding bij het Rode Kruis.
 
Foto: Dineke van Uden
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.