Vernieuwd terras voor bewoners De Waalburcht

12 mei 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - De bewoners van woonzorgcentrum De Waalburcht in Papendrecht kunnen sinds kort genieten op het vernieuwde terras. Dit is het derde terras dat is opgeknapt door de inzet van de Vrienden van Stolpehove. Het vierde en laatste terras wordt later dit jaar aangepakt.

Genieten
Het terras is voorzien van kunstgras, gevulde plantenblakken en twee tuintafels. Bewoners mevrouw Teeuwisse en meneer Van de Graaf nemen, in bijzijn van bestuurslid Rinus Engelsman en teamleider Marrie Cornelisse, het terras in gebruik. ‘Ik verwacht dat de bewoners hier veel gebruik van zullen maken’, zegt Cornelisse. ‘Het is een fijne plek om te vertoeven. Zeker met de zomermaanden in het vooruitzicht.’

Vrienden van Stolpehove
Stichting Vrienden van Stolpehove zet zich in voor aanvullende activiteiten en diensten op het gebied van wonen en welzijn voor de Rivas-locaties in Papendrecht. Met hun inzet maken zij het verschil voor de bewoners. ‘En dat kunnen wij niet doen zonder donaties, in dit geval van Visser Groen uit Zwijndrecht en de Vego uit Papendrecht’, zegt Engelsman, bestuurslid van de Vrienden van Stolpehove.

Fotobijschrift: Bewoners mevrouw Teeuwisse en meneer Van de Graaf nemen, in bijzijn van bestuurslid Rinus Engelsman en teamleider Marrie Cornelisse, het terras in gebruik.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.