Lammetje geboren op 'De Papenhoeve'

26 april 2016
Lammetje geboren op 'De Papenhoeve'

PAPENDRECHT - Wat lief hè. Het eerste lammetje dat op ‘De Papenhoeve’ is geboren. Hoera, het eerste lammetje is vanmorgen op de Papenhoeve geboren en het is een meisje.

Dit is ook tevens het eerste dier dat op de vernieuwde kinderboerderij is geboren. De bevalling is vrij soepel gegaan en moeder en dochter maken het goed.

Het lammetje drinkt inmiddels goed en moeder schaap is heel zorgzaam voor haar kleintje. Zoals op de foto is te zien, is het lammetje zwart. Zoals bij veel families heeft nu ook ‘De Papenhoeve’ een zwart schaap in de familie. Wij zijn heel blij met haar. Ze heeft nog geen naam. Leuke suggesties zijn van harte welkom.

Vanwege eventueel besmettingsgevaar met Q-koorts mag er nog geen publiek bij moeder en kind. Als alles goed gaat mag het lammetje over 2 weken naar buiten en kan zij dan door het publiek worden bewonderd. Beschuiten met roze muisjes staan inmiddels voor u klaar.

Door Adrie van den Adel

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.