PKC wint zeer ruim van CKV Oranje Wit

09 mei 2016
PKC wint zeer ruim van CKV Oranje Wit

DORDRECHT / PAPENDRECHT -  Op zaterdag 7 mei speelde PKC/SWKGroep tegen CKV Oranje Wit in Dordrecht.

Conform de verwachting was PKC te sterk voor de Dordtenaren wat terug te zien was in de ruststand 8-19. Veel doelpunten dus in de eerste helft waar het zonnetje zorgde voor een aangenaam vertoeven langs de lijn, maar voor de spelers en speelsters toch aanleiding was voor extra vocht inname.
Goed nieuws voor PKC is dat zowel Lara, als Nadhie en Suzanne alledrie weer een helft hebben gespeeld. De eindstand van 18-36 zegt voldoende over het verschil in niveau.

PKC strijdt dus nog steeds mee voor een plaats in de playoffs, terwijl Oranje Wit met OVVO/De Kroon moet gaan uitmaken wie er volgend jaar ook in de ereklasse mag blijven.
De volgende wedstrijd van is over twee weken op 21 mei, waar PKC in een rechtstreeks duel op eigen terrein concurrent KZ/Hiltex treft. Bij winst is PKC verzekerd van de playoffs en zal dan de week er na in Sassenheim worden beslist wie als eerste zal eindigen en dus thuisvoordeel heeft in de playoff wedstrijd.

Tekst: Peter Besemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.