Eerste paal geslagen voor bedrijfsgebouw Dilago Hijs en Heftechniek BV

04 mei 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Dinsdagmiddag 3 mei werd de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van het bedrijfsgebouw van Dilago Hijs- en Heftechniek BV op Nieuwland Park.

Dilago Hijs- en Heftechniek heeft opdracht gegeven voor de nieuwbouw van hun bedrijfsgebouw op een gedeelte van een bouwkavel gelegen aan Nieuwland Parc, naast de huisnummers 73 t/m 84.

Blokland Bouwpartners B.V. gaat de bouw uitvoeren, en dinsdagmiddag werd de eerste paal na, een officiele plechtigheid met een aantal genodigden, door de directeur en zijn kinderen geslagen.Foto's: Avant Webdiensten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.