Drechtstreek Streefkerk eindigt in gelijkspel

02 mei 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - De wedstrijd eindigde met de zelfde stand als waar hij mee begon: 0-0. Beide teams moesten met een punt tevreden zijn want gescoord werd er niet.

Voor de wedstrijd kon Drechtstreek nog hopen op een periodetitel maar met de winst van Heukelum tegen kampioen Brederodes lijkt die kans wel verkeken. De wedstrijd liet twee strijdende ploegen zien die er hard voor knokten. Er werd vaak heel aardig gespeeld maar tot uitgespeelde kansen wist men niet te komen. Voor Drechtstreek was het Martijn de Jong die in de eerste helft een uitstekende kans kreeg op een voorsprong maar die bal werd goed gekeerd door doelman Pieter Zeilstra. Streefkerk stond positioneel goed en het wist zich goed te weren tegen een hardwerkend Drechtstreek. Het zag twee schoten op de lat eindigen.

Ook toen coach Miguel Munoz in de tweede helft Geraldo Alken en Joey Hakkesteeg in bracht, bleek dit niet het verschil te maken. Ondanks een goede inzet van het hele elftal kreeg men de bal niet in het net.

Met het gelijke spel speelde Streefkerk zich definitief veilig in het seizoen waarin het zich als nieuwkomer in de 3 e klasse presenteerde, hetgeen een goede prestatie genoemd kan worden.

Voor Drechtstreek lijkt een zeer bewogen seizoen toch in een klassering in de bovenste regionen te gaan eindigen.

Er resteren voor de mannen van Munoz nog twee wedstrijden om te laten zien hoe hoog ze kunnen eindigen. Komende zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen HSSC’61 en op de laatste wedstrijddag volgt dan nog de thuiswedstrijd tegen kampioen Brederodes.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.