Start fase 2 nieuwbouwproject Noordpark.com

29 april 2016 door Hennie van der Zouw
Start fase 2 nieuwbouwproject Noordpark.com

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Bouwbedrijf Bijkerk uit Sliedrecht is gestart met de bouw van fase 2 van project Noordpark.com op het bedrijventerrein Nieuwlandpark te Alblasserdam/Papendrecht. De bouw van fase 2 van het project omvat de realisatie van acht bedrijfs-kantoorunits. In de units zullen zich diverse lokale ondernemers gaan vestigen. Met de bouw van fase 2 wordt een einde gemaakt aan de stagnatie van het bouwproject. De ontwikkelaar van het project, Nieuwlandpark De Noord CV, is erg verheugd met de bouw van fase 2 te kunnen aanvangen: “We merken dat we de crisis achter ons aan het laten zijn en dat de vraag naar kwalitatief hoogwaardige bedrijfs-kantoorunits aanmerkelijk toeneemt. Voorwaarde voor dit succes is ingegeven door onze flexibele marktbenadering waardoor we op elke vraag uit de markt in hebben kunnen spelen. Zo hebben we bijvoorbeeld voor één klant enkele units geschakeld.”

Het project Noordpark.com bestaat uit totaal 18 bedrijfs- kantoorunits van verschillende afmetingen en is onderverdeeld in 2 gebouwen. Noordpark.com is direct gelegen aan rivier De Noord. De eerste fase van het project – welke bestaat uit een zestal bedrijfs-kantoorunits- is reeds in 2009 door Bouwbedrijf Bijkerk gerealiseerd.

Door het succes van fase 2 is inmiddels de verkoop van fase 3 en 4 opgestart. Fase 3 betreft de realisatie van een viertal bedrijf-kantoorunits welke op een goede zichtlocatie direct aan de doorgaande weg Nieuwland Parc gelegen zijn. Fase 4 betreft een tweetal bedrijfs-kantoorunits welke aan de rivier De Noord gelegen zijn. De verkoop van fase 3 en 4 wordt, net als de eerdere fases, verzorgt door Van Vliet Bedrijfsmakelaars en Waltmann Bedrijfshuisvesting. “We hebben eigenlijk de mooiste locaties voor het laatste bewaard. Er hebben zich dan ook al enkele kandidaten gemeld. We verwachten dus snel te kunnen gaan starten met de bouw van de laatste fasen van het project”, aldus de ontwikkelaar.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.