Speeltuin de Wip Wap gesloten op Koningsdag vanwege slecht weer

26 april 2016 door Hennie van der Zouw
Speeltuin de Wip Wap gesloten op Koningsdag vanwege slecht weer

PAPENDRECHT -  In verband met de slechte weersvoorspellingen voor Koningsdag heeft Speeltuin de Wip-Wap helaas moeten besluiten niet open te gaan op Koningsdag.

Ieder jaar is het een traditie dat De Wip-Wap haar deuren opent op Koningsdag en dat er op deze dag geen entree hoeft te worden betaald. Vanwege het barre weer dat is voorspeld, is nu reeds besloten om de speeltuin dicht te houden.

Speeltuin De Zonnebloem meldt om 19:30 uur dat het gewoon open is op Koningsdag. Ze meldt: "We hopen morgen weer een gezellige koningsmiddag in de speeltuin te vieren. Met natuurlijk spelletjes voor de kinderen, en voor de ouders een competitie bierpul schuiven en u kunt mooie prijzen winnen met het Rad van avontuur! Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.
Met de huidige weersomstandigheden hopen we dat het feest door kan gaan. Houdt u vooral onze Facebookpagina in de gaten... En hopelijk tot morgen!!"

Update 27 april om 9:00 uur: Speeltuin De Zonnebloem heeft op het allerlaatste ogenblik alsnog besloten om de speeltuin gesloten te houden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.