Ook de Prins Constantijschool viert op een gezellige manier de Koningsspelen

25 april 2015
Ook de Prins Constantijschool viert op een gezellige manier de Koningsspelen

PAPENDRECHT - Ook op de Prins Constantijnschool stond de dag van de Koningsspelen, vrijdag 24 april, in het teken van sporten en bewegen. Na een Koningsontbijt en de dans op het lied 'Energie' van Kinderen voor Kinderen op het schoolplein, werd er een 'Sportenvossenjacht' georganiseerd om de school. Op deze dag waren de senioren vanuit de wijk in en rond de Prins Constantijnschool aanwezig om de sfeer en de gezelligheid rondom deze feestelijke dag mee te maken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.