Steun Alpe d'Huzes en kankerbestrijding op Koningsdag

18 april 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - KWF Kankerbestrijding afdeling Papendrecht staat tijdens Koningsdag 2016 met twee kramen op de hoek Eilandstraat/Havenstraat.

Vanuit de kramen worden 3D-haakwerken van Monique Stolk, bijouterie van Jolanda Kramers, ‘guardian angels’ van Ellen Mesman en diverse andere mooie artikelen verkocht. Hiermee worden Papendrechters die meedoen aan Alpe d'Huzes op 1 en 2 juni 2016 ondersteund.

Prijzen winnen voor het goede doel
Ook kunnen mensen tegen betaling van € 5,— een envelop trekken en daarmee prachtige prijzen winnen. Zo zitten in de enveloppen maar liefst 10 saunabonnen ter waarde van 50 euro van Thermen Papendrecht.

Verder stellen de volgende bedrijven en ondernemers mooie prijzen beschikbaar:
- Uitgeverij Suzanne Vermeer (boek Sneeuwengelen)
- Grieks restaurant Olympia (dinerbon)
- Alure Crystals&Jewels Dordrecht
- Bruna Papendrecht
- Boekhandel Vos&Van der Leer Dordrecht
- Restaurant De Pepermolen (dinerbon)
- Landwinkel De Fruitheerlijkheid
- Wijnhandel De Paap
- Theater De Willem

De opbrengst van Koningsdag gaat helemaal naar Alpe d’Huzes! Kom je 27 april bij ons scoren en meteen de kankerbestrijding steunen?

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.