Dialoogbijeenkomst: De zorg verandert en dat roept vragen op

18 april 2016 door Hennie van der Zouw
Dialoogbijeenkomst: De zorg verandert en dat roept vragen op

PAPENDRECHT -  Groepsgesprekken: ervaringen delen en oplossingen vinden. De zorg verandert en dat roept vragen op. … Ik word gekort op hulp in de Huishouding, hoe kan dit? Wat kan ik er aan doen? Waar kan ik terecht met mijn vragen? Waar kan ik een gesprek met de WMO aanvragen? Hoe krijgen mensen nog de zorg of ondersteuning die zij nodig hebben?

U kunt deze en andere vragen ter tafel brengen tijdens een groepsgesprek wat begeleidt wordt door een vertegenwoordiger van Zorg Verandert.

Op woensdagochtend 20 april as van 10:00 tot 12:00 uur ?kunt u deelnemen aan het groepsgesprek over problemen en ervaringen met de WMO en overige zorg.

Het vindt plaats in in het buurtsteunpunt 'Bij Bosshardt' aan de Staringlaan 3.

In een kleine groep (maximaal 15 deelnemers) en onder begeleiding van een gespreksbegeleider gaat u met elkaar in gesprek. Er is volop de ruimte om in te gaan op ieders persoonlijke situatie. Vragen die aan bod kunnen komen zijn: hoe kunt u langer thuis wonen en hoe bereidt u zich voor op het gesprek met de gemeente? Hoe schakelt u uw netwerk in? Wat kunnen uw familie, vrienden en buren doen? En waar kunnen de huisarts, gemeente, het wijkteam of een zorginstantie bij helpen?

Centraal staan de ontmoeting en de uitwisseling van ervaring en ideeën.

Waar en wanneer?
De dialoogbijeenkomst in Papendrecht vindt plaats op: Woensdagochtend 20 april van 10:00 tot 12:00 uur in het buurtsteunpunt 'Bij Bosshardt', Staringlaan 3 in Papendrecht.

Aanmelden is wenselijk maar niet perse noodzakelijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.