14e Truckerstocht zoekt nog naar gasten

18 april 2016 door Hennie van der Zouw
14e Truckerstocht zoekt nog naar gasten

DRECHTSTEDEN - Lionsclub Souburgh Ablasserwaard gaat op 21 Mei 2016 voor de 14e keer de Truckerstocht houden.

Voor deze tocht hebben zij altijd genoeg aanmeldingen van gasten via allerlei instanties, maar voor deze editie zoeken ze nog naar gasten (dit kunnen lichamelijk en verstandelijk gehandicapten zijn) die individueel wonen, en op deze manier nog nooit aan de truckerstocht hebben mee kunnen doen.

Mensen die zich individueel willen aanmelden kunnen dit doen via de hieronderstaande link:

https://www.lions.nl/14002/AANMELDEN_DEELNEMERS_TRUCKERSTOCHT_2016.html

of via mail aan de Heer HP van Campenhout: hp@noordbrabant.pro

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.