Drukbezochte Fancy Fair in De Wieken

18 april 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Verpleeghuis De Wieken in Papendrecht kon rekenen op veel bezoekers tijdens de Fancy Fair op zaterdag 16 april. Jong en oud snuffelden tussen 10.00 en 15.00 uur rond bij de diverse kramen.

Verschillende activiteiten
De Fancy Fair is georganiseerd door de activiteitenbegeleiding en het Cliëntenoverleg van De Wieken. Door hun inzet konden de bezoekers rekenen op een gevarieerd aanbod van activiteiten. Er was bijvoorbeeld een rommel- en boekenmarkt en er waren zelfgemaakte cadeauartikelen en lekkernijen te koop. Bezoekers konden hun geluk beproeven met enveloppen trekken, het rad van avontuur en de loterij. De opbrangst van de Fancy Fair wordt gebruikt voor de aanschaf van een tovertafel.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.