Meerdere auto's bekrast op Stockmanplein

16 april 2016
Meerdere auto's bekrast op Stockmanplein

PAPENDRECHT -  Op het Dr. Stockmanplein tegenover de Sterflat zijn afgelopen nacht auto's bekrast. Alle bekraste auto's stonden op een rijtje, dus het lijkt willekeurig vandalisme te zijn. Onder andere een DAF truck, Audi A4, VW Jetta, VW golf en een bestelwagen zijn bekrast.

Heeft iemand vannacht iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Is uw auto ook beschadigd en heeft u nog geen aangifte gedaan? Doe dit dan alsnog zodat er contact met u kan worden opgenomen als de dader(s) zijn opgepakt.

Tekst : Patrick Hulsbos - Foto: Izaak van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.