Twintig auto’s bekrast, twee Dordtenaren op heterdaad aangehouden

06 oktober 2015
Twintig auto’s bekrast, twee Dordtenaren op heterdaad aangehouden

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Agenten hebben vrijdag op zaterdagnacht jl. twee mannen op heterdaad aangehouden nadat er meerdere auto’s zijn bekrast in Papendrecht.

Kort na 2 uur kregen agenten de melding van een getuige. Hij zag dat er meerdere auto’s werden vernield op de Gele Krokus in Papendrecht door meerdere mensen. Ze liepen na de de vernielingen in de richting van het Vondelpark.

Toen de verdachten de agenten in het vizier kregen gingen ze er direct vandoor.  Een 18-jarige man uit Papendrecht en een 21-jarige man uit Dordrecht konden korte tijd later in de omgeving worden aangehouden. Zij zitten nog vast en worden verhoord. Uit onderzoek blijkt dat er ongeveer twintig auto’s met een scherp voorwerp zijn bekrast op verschillende adressen in Papendrecht. Het onderzoek wordt voortgezet en meer aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten.

Agenten hebben afgelopen dagen bij verschillende slachtoffers de aangite van vernieling aan de auto thuis opgenomen. Heeft u nog geen aangifte gedaan, doe dit dan alsnog. Meer informatie over het doen van aangifte vindt u op www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.