Leerlingen Koningin Beatrixschool vieren het Koningsfeest

24 april 2015
Leerlingen Koningin Beatrixschool vieren het Koningsfeest

PAPENDRECHT - Op vrijdagochtend 24 april hebben de kinderen van de Koningin Beatrixschool het Koningsfeest gevierd. De dag werd gestart met het Koningsonbijt en daarna mochten de kinderen van de groepen 1 t/m 3 hun fiets of step mooi versieren. Dit gebeurde buiten op het plein, terwijl het koningszonnetje lachend toekeek. De groepen 4 t/m 8 speelden o.a. Koningsbingo.

Natuurlijk werd er ook gedanst. Op het nummer Energie! werd het ontbijt goed verbrand. Van de ouderraad kregen de kinderen op deze ochtend ook nog iets lekkers. Door alle hulp van de ouders en de ouderraad is deze ochtend tot een succes geworden!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.