Papenhoeve na werkzaamheden weer open

06 februari 2015
Papenhoeve na werkzaamheden weer open

PAPENDRECHT - Na werkzaamheden in het kantoorgebouw is kinderboerderij Papenhoeve vanaf vandaag (vrijdag 6 februari) weer open. Kom snel onze nieuwste dieren bewonderen: twee jonge ezeltjes! De ezeltjes met de naam Lola (vrouwtje) en Somero (mannetje) zijn geadopteerd door het Papendrechtse bedrijf Veth Propulsion.

Kom je gauw kijken? Ook als je onze pony Cindy nog niet hebt bewonderd of geaaid, moet je snel eens op bezoek komen!

Meer informatie?
Kijk op de website www.kinderboerderijpapenhoeve.nl of bezoek hun Facebookpagina: Kinderboerderij De Papenhoeve.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.