Herinneringen over Jongerencentra in Papendrecht

07 april 2016 door Hennie van der Zouw
Herinneringen over Jongerencentra in Papendrecht

PAPENDRECHT - Jongerencentrum TOTALOS, OMAH, later TUXEDO en nog later DE BAV, waren begrippen in de jaren zeventig, tachtig en negentig in Papendrecht. Een ankerplaats. Op Internet is weinig terug te vinden over OMAH.

Oud-Papendrechter René Hoeflaak schrijft hierover op zijn website: "Een wandeling, zomer 2010, door mijn voormalige woonplaats Papendrecht, bracht mij op het idee om daar verandering in te  brengen. (Klik hier voor het resultaat.)"

Andere herinneringen: "Aan de Pontonniersweg in Papendrecht in de jaren zeventig/begin jaren tachtig stond hier Jongerencentrum OMAH, een begrip in Papendrecht en daarbuiten. Via Facebook ontving ik  op 4 maart 2011 een krantenknipsel over de mogelijke sloop en herbouw, in de nabije omgeving, van het gebouw van Interval. Ik noem het nog steeds de “Nieuwbouw”, maar blijkbaar is het gebouw alweer oud genoeg voor de sloop. Het is alweer bijna dertig jaar geleden dat  OMAH en TOTALOS naar de Lange Tiendweg verhuisden........." Tot zover René Hoeflaak.

Voor meer informatie: Zie zijn website.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.