UCCF zoekt gastgezinnen

07 april 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT -  Op de faceboekpagina van het UCCF (Uganda Child Care Foundation) vonden we de onderstaande oproep voor gastgezinnen: "Achter de schermen is UCCF al druk bezig met de voorbereidingen van de Mwangaza-2016-tournee. En daar hebben we ook dit keer weer uw hulp bij nodig.

We zijn op zoek naar (nieuwe) gastgezinnen die voor een veilig thuis voor onze Oegandese kanjers willen zorgen tijdens de tournee. In de flyer vindt u alle informatie. Delen wordt gewaardeerd; aanmelden des te meer. Zoekt u mee?"

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/ugandachildcarefoundation/?fref=nf

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.