Cafe Tinus failliet en helaas gesloten

05 april 2016 door Hennie van der Zouw
Cafe Tinus failliet en helaas gesloten

PAPENDRECHT - Op de facebookpagina van Cafe Tinus lazen we het volgende: "Lieve mensen. Helaas zou café tinus niet meer open gaan. Er is een faillissement uitgesproken. Heel triest en een oneerlijk spel maar we laten ons niet klein krijgen."

Ook de bovenstaande afbeelding vonden we op deze faceboekpagina.

Inmiddels beginnen al tal van klanten op de social media te reageren over dit failissement, bijvoorbeeld: "Wat ontzettend sneu voor je Martijn, maar ook voor al je klanten. Heel veel sterkte en laat je niet klein krijgen hee !! X"

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.