Theater De Willem verkoopt 25000e kaartje

04 april 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT -  Theater 'De Willem' verkocht vrijdagochtend alweer het 25.000e kaartje van het theaterseizoen 2015-2016. Meneer en mevrouw van Leeuwen uit Papendrecht waren de gelukkige bezoekers. Wethouder Reuwer-Verheij kwam speciaal voor het feestelijke moment naar het theater. "Ik ben blij dat bezoekers de weg naar onze mooie voorziening steeds zo massaal weten te vinden. Bij zo’n mijlpaal als het 25 duizendste kaartje ben ik graag aanwezig."

Mevrouw van Leeuwen dacht eerst dat het om een grap ging.Niets was minder waar. Ze kreeg van theaterdirecteur Erik Groeneweg en de wethouder een mooi boeket bloemen en natuurlijk een cadeaubon voor Theater De Willem. Meneer en mevrouw Van Leeuwen zijn al jaren trouwe bezoekers, vooral van concerten, en waren blij verrast met het cadeau.

Groeneweg is redelijk tevreden met de kaartverkoop dit seizoen. "We zitten nog steeds niet op het niveau van voor de economische crisis, maar we zijn op de goede weg. En het seizoen is nog niet afgelopen, er komt nog meer moois!"

Achter de schermen wordt al weer hard gewerkt aan het programma dat na de zomervakantie start.

De nieuwe theatergids verschijnt al eind april. Dat is meteen het startschot voor de kaartverkoop van de nieuwe voorstellingen.

Op de foto (van Foto Schievink) van links naar rechts meneer en mevrouw Van Leeuwen uit Papendrecht, Mw. Joke Reuwer-Verheij, wethouder van cultuur van Papendrecht en Erik Groeneweg, directeur Theater De Willem.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.