Speeltuin De Wip Wap zoekt vrijwilligers

30 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Speeltuin De Wip Wap zoekt vrijwilligers

PAPENDRECHT -  Zaterdag 9 april is het weer zover. Dan opent speeltuinvereniging De Wip-Wap haar deuren weer. Ook dit jaar zorgen zij voor een spetterende opening. De toegang en deelname aan alle activiteiten is gratis. Er is een draaimolen en je kan heerlijk smullen van de lekkere gerechten die door de Kampvuurkok worden klaargemaakt. Clown Snoetje is ook weer van de partij. Altijd al een keer willen leren drummen, volg dan de waanzinnig leuke workshops van Drumtastic. En natuurlijk zijn er de nodige versnaperingen zoals lekkere broodjes frikadel en kroket, een ruim assortiment aan snoepjes, koffie, thee en limonade.

Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom want dan gaat de speeltuin open. Speeltuin De Wip-Wap is gevestigd aan de Tesselschadestraat 10.

Vanaf maandag 11 april is de speeltuin open van maandag t/m zaterdag. Kijk voor de actuele openingstijden op onze website www.dewipwap.nl. Ook op Koningsdag is de speeltuin vanaf 12.00 uur open.

Vrijwilligers gezocht.
Een speeltuinvereniging kan niet zonder vrijwilligers. Mede door vrijwilligers kan de speeltuin dan ook dagelijks open zijn. Op dit moment is Speeltuin de Wip-Wap wel naarstig op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om de speeltuin open te houden. Zij zoeken vrijwilligers die toezicht willen houden en die willen helpen bij het onderhoud. Toezichthouden kan al vanaf 2 uurtjes per maand. En heb je groene vingers of vind je het leuk om af en toe eens te helpen met klussen, daar zijn ze heel erg blij mee.

Kom zaterdag 9 april naar de seizoensopening en zie zelf hoe leuk het is om een steentje bij te dragen als vrijwilliger voor de speeltuinvereniging De Wip-Wap.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.