Sloop Interval levert prachtige beelden op

30 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Sloop Interval levert prachtige beelden op

PAPENDRECHT - Het huidige pand van jeugdcentrum Interval moet plaatsmaken voor parkeergelegenheid bij het sportcentrum en de woningen aan de Lange Tiendweg in het kader van woningbouwproject 'De Hooght'.

Nadat eerst alle te recyclen materialen uit het pand gestript waren, werd de sloop rigoreus doorgevoerd. Met een 'geel monster', zoals het gele sloopwerktuig er een beetje uitzag, werden de laatste nog overeind staande muren van jeugdcentrum Interval onlangs vakkundig platgelegd.

Foto's: Pieter van den Berg Fotografie.

Intussen is wethouder Koppenol uitvoerig in overleg gegaan met jongeren, over wat er voor de jeugd in de plaats komt na de sloop van jeugdcentrum Interval. Op deze locatie komt een nieuw centrum terug en de gemeente verkent momenteel uitvoerig de mogelijkheden om deze komende nieuwe accommodatie voor meerdere doeleinden en doelgroepen in te zetten dan in het huidige Interval het geval is.

Uiteraard blijft de jeugd een belangrijke plaats innemen en dus is wethouder Koppenol hoogspersoonlijk met jongeren in gesprek om hun ideeën en wensen op te halen. Ook basisschoolleerlingen kregen bezoek van de wethouder. "Prachtig om te zien hoe zij hun best hebben gedaan om met zoveel mogelijk ideeën te komen en daar ook nog een soort Top 10 van te maken. Ik heb ze wel op het hart gedrukt dat niet alles wat zij willen ook echt mogelijk is en dat begrijpen ze wel." Aldus wethouder Koppenol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.