Rabobank steekt trainers Kangoeroe Klup PKC in het nieuw

08 januari 2010
Rabobank steekt trainers Kangoeroe Klup PKC in het nieuw

PAPENDRECHT - De trainers van de Kangoeroe Klup van PKC kunnen zich in het nieuwe jaar vol trots presenteren in hun nieuwe outfit. De Rabobank  voorzag alle trainers van nieuwe trainingspakken.

De Kangoeroe Klup van PKC is een korfbalgroep voor kinderen van 5 tot 7 jaar.
Zij trainen elke zaterdag van 09.00 uur tot 10.00 uur bij PKC en doen dan spelletjes en oefeningen met een bal en allerlei andere materialen. Kinderen leren zo al jong bewegen en samen te spelen waardoor zij zich motorisch en sociaal beter kunnen ontwikkelen.

 
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.