Geslaagd welpentoernooi PKC

22 maart 2010
Geslaagd welpentoernooi PKC

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag vond voor de 29e keer het PKC welpentoernooi plaats. Ruim 500 korfbalwelpen ( tussen de 5 en 8 jaar) en begeleiders hadden zich verzameld om elkaar te bekampen en tussendoor allerlei spelletjes te doen. Op 5 velden werden precies 100 wedstrijden gespeeld.

Aan de inzet te zien werd er veel vreugde door de jeugdig korfballers aan beleefd. Toen aan het einde van de dag de prijzen werden uitgereikt, konden Rob Roelofs en zijn team, enthousiast bijgestaan door talrijke spelers van de B-teams, terugkijken op een zeer geslaagd toernooi.

Fotograaf: Peter Besemer klik.besemer.info

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.