Geslaagd Welpentoernooi bij PKC

23 maart 2009
Geslaagd Welpentoernooi bij PKC

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 21 maart was het in de accommodatie van PKC een drukte van jewelste. Met man en macht had men weer getracht om van de 28e editie van het jaarlijkse welpentoernooi een succes te maken.

Naast het korfballen konden de ruim 400 kinderen aan diverse andere activiteiten deelnemen en aan alle gezichtjes te zien was het wederom een gezellige dag en dat natuurlijk ook voor hun trainers, familie en andere belangstellenden.
 


Even uitrusten op de bank.

Welpen in actie.

Ontspanning op springkussen.

Een keer wat anders dan op de korf mikken.


 

Voor meer foto's (gemaakt door Peter Besemer) van het Welpentoernooi, zie:
http://picasaweb.google.com/pkcfotoos/WelpenToernooi#
http://picasaweb.google.com/pkcfotoos/WelpentoernooiDeel2#

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.