Welpentoernooi bij PKC opnieuw geslaagd

26 maart 2007

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag organiseerde PKC voor de 26e keer een welpentournooi voor 21 verenigingen uit de regio. Ruim 400 spelertjes in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar kwamen ’s ochtends vroeg al naar de PKC-hal om daar te strijden tegen elkaar. Voor elke poule was er een eerste en een tweede prijs te verdienen, terwijl alle welpen na afloop een herinnering aan deze dag ontvingen. De jeugdcommissie organiseerde tussen de wedstrijden door allerlei spelletjes in de Oostpolderhal en daarbij was het springkussen uiteraard favoriet.

De beide hallen waren de gehele dag goed gevuld en alle kinderen keerden ‘s middags moe, maar tevreden weer huiswaarts.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.