Bloemen bij plek waar 67 jarige man werd gevonden

27 maart 2016
Bloemen bij plek waar 67 jarige man werd gevonden

PAPENDRECHT -  Op de plek waar woensdagochtend het lichaam van een 67-jarige man uit Papendrecht werd gevonden liggen nu bloemen.

De politie is een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak van de 67-jarige man uit Papendrecht. De politie zoekt uit hoe de man in het water is beland en is op zoek naar getuigen.

In de vroege woensdagochtend werd het lichaam in het water bij de Muilwijkstraat, ter hoogte van de Weteringsingel, door voorbijgangers gevonden. Heeft u informatie en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto: Pieter van den Berg

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.