Thijs de Boon Ricky Luders en Evy de Koning winnen bioscoopbon Landvast

26 maart 2016
Thijs de Boon Ricky Luders en Evy de Koning winnen bioscoopbon Landvast

PAPENDRECHT -  Op donderdag 24 april zijn op de Prins Constantijnschool de prijzen voor de paaseitjesactie uitgereikt.

Thijs de Boon verkocht de meeste zakjes met paaseitjes, gevolgd door Ricky Luders en Evy de Koning. Zij ontvingen van directeur Jaco van Erk een bioscoopbon van Landvast in Alblasserdam.

De opbrengst van de paaseitjesactie wordt gebruikt voor de aanleg van een nieuw schoolplein voor de school. De Prins Constantijnschool wordt momenteel gerenoveerd, voor de zomervakantie wordt de renovatie afgerond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.