Ontmoeting Met Vrouwen viert 20-jarig jubileum

19 april 2012
Ontmoeting Met Vrouwen viert 20-jarig jubileum

PAPENDRECHT - Op woensdagmorgen 25 april aanstaande zal er weer een Ontmoeting Met Vrouwen worden gehouden in gebouw de Ark aan de Rubensstraat. Het thema is: Live simple, God cares! Jeannette Westerkamp, bekend van New Wine in Houten, zal over dit thema spreken.

 
Het belooft een speciale ochtend te worden, want 2012 is het 20e jaar dat deze bijeenkomsten georganiseerd worden! Zoals altijd zal een vaste groep gastvrouwen ook deze morgen er weer voor zorgen dat het een onvergetelijke ochtend wordt, en de gasten zich welkom voelen.
Vanaf 9 uur zijn alle dames die dit heuglijke feit willen meevieren van harte welkom, en krijgen koffie met zelfgebakken koek.

Jeannette Westerkamp is werkzaam bij een instelling voor Jeugdzorg waar ze als pastor veel mag betekenen voor de meisjes aldaar. Hiervoor was ze jaren werkzaam als pastor in een jeugdgevangenis.
Op 1 april was ze ook te zien bij Nederland zingt, zie www.gemist.nu/nederland-zingt/5468/
 
Gastvrouwen van weleer zullen tijdens deze ochtend gezamenlijk geïnterviewd worden, waaronder Gerda de Haan, die is ooit in deze regio gestart met deze ochtenden. Gerda: "Mijn hart springt altijd op als ik op diverse plaatsen weer zo'n aankondiging zie. Gods werk gaat door!". Nu is Meta van Hemmen alweer geruime tijd degene die deze ochtenden aanstuurt,  een zeer gedreven dame, die hart heeft voor dit mooie werk.
Arga Kraal en Nelly Faber, twee gastvrouwen van het eerste uur, zijn nog steeds van de partij.
 
Ook zal deze ochtend een minibraderie gehouden worden, enkele dames die ook een webshop hebben verkopen allerlei  betaalbare kadootjes, zoals baby en poppekleertjes, kraampakketjes, en sfeerartikelen voor in huis.
 
Voor de kleintjes is er oppas, Nelly Faber zal als doventolk aanwezig zijn. De zaal is rolstoelvriendelijk.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.