Rob Geus geeft inspirerende gastles aan entreestudenten

22 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Rob Geus geeft inspirerende gastles aan entreestudenten

PAPENDRECHT / DORDRECHT-  Rob Geus geeft in Pannenkoekenhuis Frittella in Papendrecht een gastles over persoonlijke hygiëne aan entreestudenten van het Da Vinci College.

Een groep entreestudenten van het Da Vinci College volgt een interne opleiding bij Pannenkoekenhuis Frittella. Daar kregen zij maandag een twee uur durende gastles van Rob Geus over hygiëne in de horeca. Hij vertelde de medewerkers waarom persoonlijke hygiëne in de horeca zo belangrijk is en gaf praktische tips en adviezen.

Wat zeg je tegen een collega in de bediening die niet zo fris ruikt? Hoe vaak moet je eigenlijk je tanden poetsen of je haren wassen? En hoe zit het nou precies met handen wassen?

Tijdens de theorieles bleef er geen onderwerp op dit gebied onbesproken. Rob Geus gaf daarbij aan dat je het vooral samen moet doen en plezier moet hebben in alles wat je doet. De studenten moesten ook zelf aan de slag. Een aantal onderwerpen zoals het handen wassen werden na de theorie in de praktijk getoetst.  “Daar kan ik iets mee, dat weet ik zeker! ” was de reactie van een de van de studenten na afloop.

Het is niet de eerste keer dat Rob Geus langs komt bij het pannenkoekenhuis. In 2014 deelde hij daar zijn keurmerk ‘De keus van Rob Geus’ uit.  Het pannenkoekenhuis wordt elk jaar herkeurd en Rob Geus komt regelmatig langs voor een pannenkoek en een praatje met de medewerkers.

Over pannenkoekenhuis Frittella Papendrecht
Frittella geeft mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans op de arbeidsmarkt. Dit doen zij door hen binnen het bedrijf, in een vertrouwde omgeving, hun arbeidsvaardigheden te laten ontwikkelen en ritme en structuur op te doen. Frittella biedt werkervaring en scholing binnen uiteenlopende werksoorten. De kwaliteiten en wensen van de werknemers wordt benadrukt, maar daarnaast wordt er ook rekening gehouden met hun beperkingen. De scholingen organiseert Frittella in samenwerking met het Da Vinci College.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.