Clubkampioenschappen bij de Geul

21 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Clubkampioenschappen bij de Geul

PAPENDRECHT - Zaterdag werden in het Sportcentrum Papendrecht de clubkampioenschappen gehouden voor alle zwemmers van de Geul. De deelnemers kwamen allemaal vier keer aan de start en elke slag kwam zodoende aan bod. Per slag werd er 25 tot 100 meter gezwommen, afhankelijk van de leeftijd van de zwemmers. Aangemoedigd door ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden werd er door de zwemmers een flink aantal persoonlijke records gezwommen, sommige zwemmers slaagden er zelfs in  om op alle vier de afstanden hun tijd te verbeteren.

Na vier afstanden werd het totaalklassement opgemaakt en degene die in zijn of haar leeftijdscategorie de snelste tijd gemeten over vier afstanden had gezwommen mocht de titel clubkampioen 2016 en de bijbehorende beker in ontvangst nemen. In sommige leeftijdscategorieën was al snel duidelijk wie er met de titel naar huis zou gaan, in andere categorieën bleef het tot de laatste afstand spannend.

Uiteindelijk mogen de volgende zwemmers en zwemsters zich een jaar lang clubkampioen in hun leeftijdscategorie noemen:  Britt van Baaren, Jesper van Tilburg, Noa van Baaren, Skye de Nooijer, Lois van Valen, Dylan Groeneveld, Daphne van Tilburg, Finn Hindriks, Isis Mannee, Mats Schroots, Alyssia de Boer, Brandon Groeneveld, Sam IJzerman, Aidan van Gool, Carmen Muilwijk, Max Muller, Senna van Dongen en Ivan van Omme.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.